Home | Contact | Inloggen

Disclaimer zeil-instructie.nl

 

Hoewel deze site met zorg wordt samengesteld en onderhouden, blijft de mogelijkheid aanwezig dat deze site onjuiste informatie bevat.


zeil-instructie.nl en/of de samenstellers van deze site kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door deze site.

 

zeil-instructie.nl is niet een erkende opleidingslokatie van de Commissie Watersport Opleidingen! De kwaliteit van de informatie is niet gecontroleerd door de Commissie Watersport Opleidingen! Zij zijn dus ook niet verantwoordelijk voor de informatie op deze site.

 

 

 

 

© 2014 www.zeil-instructie.nl   | disclaimer | mail: info@zeil-instructie.nl

Zeil-instructie.nl is een site voor het leren zeilen in een lelievlet. Natuurlijk is deze site ook handig als je wilt leren zeilen in een andere open zeilboot. In de voorbeelden wordt vaak een lelievlet genomen, die bij Scouting wordt gebruikt. Bij de zeilinstructie is de diplomalijn van het CWO als uitgangspunt genomen. Je vindt hier een cursus zeilen met oefenvragen, oefenexamens en proefexamens voor het CWO examen Kielboot 1, 2 en 3 niveau. We wensen je veel plezier met het leren zeilen!