Even voorstellen Wiebo Hobma

Zeilinstructeur

Met genoegen stel ik mezelf aan je voor. Mijn naam is Wiebo Hobma, zeilinstructeur met een passie voor het delen van mijn liefde voor het zeilen. Met 40 jaar zeilervaring en 22 jaar als zeilinstructeur, ben ik toegewijd aan het begeleiden van enthousiaste zeilliefhebbers op hun zeil ontdekkingsreis.

Mijn reis in de zeilwereld heeft me niet alleen kennis en vaardigheden gegeven, maar ook een diepgaande waardering voor de schoonheid van het zeilen. Ik ben momenteel in de laatste fase van mijn opleiding tot Zeilinstructeur Zi-4*, een prestatie waar ik trots op ben.

Als ik mijn opleiding tot Zi-4* heb afgerond wil ik zeilinstructeurs opleiden die dezelfde passie delen en cursisten met enthousiasme willen leren zeilen. Mijn doel is om een netwerk van instructeurs te creëren die niet alleen zeiltechnisch bekwaam zijn, maar ook de kunst verstaan om de vreugde van het zeilen over te brengen. Samen willen we de zeilgemeenschap verrijken en meer mensen inspireren om de zeilavonturen te omarmen.

Ik heb mijn eigen bijdrage aan de zeilgemeenschap geleverd door de ontwikkeling van onlinezeilschool.nl, een platform dat zeilliefhebbers heeft geholpen om hun vaardigheden aan te scherpen en hun kennis te vergroten.

In mijn lessen combineer ik mijn gedegen kennis met een luchtige en humoristische benadering. Voor mij draait zeilinstructie niet alleen om het aanleren van technieken, maar ook om het begrijpen van de kernprincipes. Want waarom we zeilen is net zo belangrijk als hoe we zeilen.

Of je nu een beginner bent die voor het eerst de zeilen hijst of een ervaren zeiler die zijn of haar vaardigheden wil verfijnen, ik sta klaar om je te begeleiden. Samen kunnen we de horizon verkennen, nieuwe vaardigheden verwerven en vooral plezier hebben tijdens het proces.

Als je geïnteresseerd bent in mijn instructeursopleiding of als je meer wilt weten over mijn toekomstige initiatieven, neem dan gerust contact op. Laten we samen de wereld van het zeilen verkennen en een blijvende impact creëren.