Word zeilinstructeur (Zi-3)

via Zeil-instructie.nl

Welkom bij Zeil-instructie.nl, dé plek waar zeilenthousiastelingen de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot bekwame zeilinstructeurs van het hoogste niveau. Ontdek de opwindende wereld van zeilinstructie en zet de eerste stappen richting het behalen van je CWO Zeilinstructeur 3 (Zi-3) certificering.

Als CWO Zeilinstructeur 3 ben je in staat om zelfstandig en deskundig zeillessen te verzorgen aan kandidaten voor CWO Kielboot III. Je bent niet alleen een ervaren zeiler, maar ook een toegewijde instructeur die in staat is om cursisten te begeleiden naar een hoger niveau van zeilvaardigheid. Jouw rol omvat niet alleen het overbrengen van technische vaardigheden, maar ook het creëren van een veilige, leerzame en plezierige omgeving.

Een van de kenmerken van de Zi-3er is het vermogen om assistent zeilinstructeurs van het Zi-2 niveau aan te sturen en te begeleiden. Dit vereist leiderschap, communicatie en organisatorische vaardigheden. Als Zi-3er ben je in staat om je kennis en ervaring over te dragen aan anderen, waardoor je een positieve invloed hebt op de algehele zeilgemeenschap.

De weg naar het behalen van je Zi-3 certificering is een leerzaam avontuur dat je samen met een ervaren leercoach zult bewandelen. Gedurende dit traject ontwikkel je de vereiste competenties die nodig zijn om de verschillende Proeven van Bekwaamheid (PvB’s) van het instructeursniveau 3 succesvol af te leggen. Je wordt uitgedaagd op zowel technisch als pedagogisch vlak, waarbij je vaardigheden worden getest en verfijnd.

Bij Zeil-instructie.nl geloven we in de kracht van deskundige instructeurs om de liefde voor zeilen door te geven aan anderen. Als Zi-3er maak je deel uit van een elitegroep instructeurs die een verschil maken in het leven van aspirant-zeilers. Sta klaar om je passie te delen, anderen te inspireren en de wind in de zeilen van nieuwe avonturiers te brengen.

Schrijf je in voor onze Zi-3 cursus en begin je reis naar het worden van een gecertificeerde CWO Zeilinstructeur 3. Samen zetten we koers naar een toekomst vol zeilplezier, persoonlijke groei en professionele voldoening.